ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συντηρητικά ο Μπαντιμπαγκά

Συντηρητικά ο Μπαντιμπαγκά

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μάιντς και ο μεγάλος πονοκέφαλος έχει να κάνει με την παρουσία ή μη του Μπαντιμπαγκά. Έκπληξη από έναν μικρό φίλο των Αρκάδων στην προπόνηση.

Σε φουλ ρυθμούς και με τις προπονήσεις να φτάνουν στην κορύφωση της έντασης τους συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στην Μάιντς. Ο τεχνικός της ομάδας Στάικος Βεργέτης χώρισε τους παίκτες του σε δυο γκρουπ και το ένα έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το δεύτερο παιχνίδι με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του τεχνικού επιτελείου, δείχνοντας ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Πέμπτης. Για τον Βεργέτη ο νέος πονοκέφαλος ακούει στο όνομα του Μπαντιμπανγκά ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα την Δευτέρα αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην ομάδα από την Γερμανία.

Σε αντίθεση με τον Μπαράλες ο οποίος συνέχισε την θεραπεία του στην διάρκεια της Δευτέρας. Η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα θα συνεχιστεί την Τρίτη το πρωί.

Την ίδια ώρα την Δευτέρα το πρωί μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας, τους επισκέφτηκε ο 8χρονος Αλέξανδρος συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τους θείους του.

Ο μικρός φίλαθλος του Αστέρα μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε να κερδίσουν την Μάιντς την προσεχή Πέμπτη, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Europa League ενώ παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, του έδωσαν μία αναμνηστική φανέλα του Αστέρα με τις υπογραφές τους, κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο το μικρό φίλο της ομάδας.

Συντηρητικά ο Μπαντιμπαγκά

Θεοδωρόπουλος: "Μπορούμε την πρόκριση"

Τρεις ημέρες πριν τον δεύτερο αγώνα με την Μάιντς, ο Έλληνας πορτιέρο του Αστέρα Κώστας Θεοδωρόπουλος, που ντεμπουτάρισε πριν λίγες ημέρες στο «Coface Arena» μίλησε για τον αγώνα-ρεβάνς με την Γερμανική ομάδα:

Συντηρητικά ο Μπαντιμπαγκά

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο είμαστε στο κυνήγι της πρόκρισης και πιστεύω πώς δικαιούμασταν κάτι περισσότερο στον πρώτο αγώνα. Τουλάχιστον ένα γκολ.

Την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, που είναι φυσικά η πρόκριση. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και την συμπαράσταση του κόσμου και πιστεύω πώς στο τέλος θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη πρόκληση»

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ