ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συνέχισε με ατομικό ο Φραγκουλάκης

Συνέχισε με ατομικό ο Φραγκουλάκης
INTIME SPORTS

Με τον Φραγκουλάκη να ακολουθεί για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τιν Πλατανιά

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (19/9) η προετοιμασία του Αστέρα για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πλατανιά (17.15).

Η προπόνηση περιελάμβανε τεχνικοτακτικά στοιχεία, ενώ ολοκληρώθηκε με "οικογενειακό διπλό", με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί το απόγευμα της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, όπου αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου.

Τέλος η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ,θα διατίθενται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.15μμ στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού "πάσο" ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα. Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.45μ.μ. Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ