ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συμφωνία με τρεις παίκτες

Συμφωνία με τρεις παίκτες

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή του. Δείτε ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Φερνάντεθ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και του ξεκινήματος του νέου πρωταθλήματος, ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε συμφωνία με τρεις παίκτες για την ενίσχυσή του.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αρκαδίας ήρθε σε συμφωνία με τους Πίντος, Χούλι και Σέσμα και άμεσα αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαια τους και να τεθούν στην διάθεση του Όσκαρ Φερνάντεθ.

Ο Πάμπλο Πίντος είναι 24 ετών (1/7/1984), Ουρουγουανός και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Ο παίκτης θα αποκτηθεί δανεικός για ένα χρόνο από την Ισπανική Χετάφε η οποία το καλοκαίρι του 2010 τον απέκτησε από τη Σαν Λορέντζο.

Ο Χούλι αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και την προηγούμενη περίοδο έπαιξε 27 αγώνες και σκόραρε ένα γκολ με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο στη Β' Ισπανίας.

Ο Σέσμα ο οποίος δοκιμαζόταν από τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, ικανοποίησε και θα υπογράψει συμβόλαιο για 1 χρόνο. Έτσι, μετά την απόκτηση των Χούλι και Σέσμα η περίπτωση απόκτησης του Ορεγιάνα απομακρύνεται.

Προπονήθηκε ο Ματούσιακ

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Όσκαρ Φερνάντεθ, επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονήσεις, μπαίνοντας παράλληλα στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο 27 Αυγούστου.

Τα ευχάριστα της προπόνησης είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Ματούσιακ, ενώ ανεβάζει "στροφές" και ο Πιπίνης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Ναβάρο, Πουλίντο, Έγκον και Φρανκού, με τον τελευταίο να αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Η προπόνηση του Αστέρα είχε και πάλι επίκεντρό τις ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ περιελάμβανε πολλά παιχνίδια με μπάλα και στο τέλος της αφιερώθηκε χρόνος σε εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ