ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στο εξωτερικό και όχι στην ΑΕΚ ο Κουρμπέλης

Στο εξωτερικό και όχι στην ΑΕΚ ο Κουρμπέλης
INTIME SPORTS

Το δρόμο για το εξωτερικό θα ακολουθήσει του χρόνου ο Δημήτρης Κουρμπέλης σύμφωνα με το arcadia-sports. "Όχι" και στον ΠΑΟΚ πριν από ένα μήνα!

Παρά την πολύ καλή πρόταση της ΑΕΚ προς τον Αστέρα Τρίπολης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί του χρόνου στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το arcadia-sports, οι "κιτρινομπλέ" δε σκοπεύουν να δώσουν τον 20χρονο ποδοσφαιριστή σε ελληνικό σύλλογο,αφού εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία με ομάδα εκτός Ελλάδας!

Η αποχώρηση του Κουρμπέλη θα υπάρξει εκτός απροόπτου την επόμενη χρονιά, όταν και θα ξεκαθαρίσουνοι όροι παραχώρησης και θα γίνουν γνωστά τα ανταλλάγματα.

Είναι γνωστή άλλωστε η πάγια τακτική των Αρκάδων, όπως και στην περίπτωση του Φορτούνη, να παραχωρούν τους παίκτες που επιθυμούν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

Σε επικοινωνία που είχε το arcadia-sports με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα,ξεκαθάρισαν πως αυτή τη στιγμή ο Κουρμπέλης θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ αποκάλυψαν ενδιαφέρον και από ΠΑΟΚ πριν από 1 μήνα.

Τότε ο Ζήσης Βρύζας έδινε σχεδόν μισό εκατομμύριο για τον ποδοσφαιριστή, όμως ο Γιάννης Καϋμενάκης του είχε απαντήσει πως ίσως να το σκεφτόταν αν μπροστά από τις 500.000 έβαζε και έναν άσο!

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ