ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην Τρίπολη ο Ιγκλέσιας

Στην Τρίπολη ο Ιγκλέσιας
INTIME SPORTS

Ο Ματίας Ιγκλέσιας βρίσκεται στην Τρίπολη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα γίνει η δεύτερη μεταγραφή του Αστέρα τον Ιανουάριο. Στην αναμονή ο Σκούρτης.

Συνεχίζονται οι κινήσεις των ανθρώπων του Αστέρα για την ενίσχυση του ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μετά τον Φερνάντο Αλόκο που υπέγραψε την Παρασκευή, ένας άλλος συμπατριώτης του είναι κοντά στον να φορέσει τα κιτρινομπλέ.

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μας πρόσωπο, τον Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος πέρσι τέτοια εποχή έφυγε από τον Ατρόμητο για την Κίνα. Ο 29χρονος μέσος άφησε πίσω του την μακρινή περιπέτεια και επιθυμεί την επιστροφή του στη χώρα μας, σε ομάδα με στόχους όπως είναι ο Αστέρας.

Ήδη βρίσκεται στην Τρίπολη και τη Δευτέρα (19/1) αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα γίνει το 10ο μέλος της αργεντίνικης παροικίας του Αστέρα στο φετινό ρόστερ. Ο Ιγκλέσιας προορίζεται ως ο αντι-Ουσέρο, με τον Ισπανό να αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Τέλος, στην αναμονή βρίσκεται εδώ και μέρες ο Βασίλης Σκούρτης, ο οποίος περιμένει να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου για να ενταχθεί άμεσα στον Αστέρα, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή των κιτρινομπλέ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ