ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σολάκης: "Μακάρι να βγούμε Ευρώπη"

Σολάκης: "Μακάρι να βγούμε Ευρώπη"
Τσότσαλιτς Σολάκης INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Σολάκης ονειρεύεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Αστέρα Τρίπολης. Τι δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην ιστοσελίδα "arcadia-sports.gr" για το ευρωπαϊκό όνειρο και τις "μάχες" που ακολουθούν με τον Ατρόμητο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και τη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Σολάκη στο "arcadia-sports.gr"

"Δεν ξέρω αν μου το χρωστάει η τύχη. Αν μου το χρωστάει, μακάρι να μου το δώσει πίσω και να αγωνιστώ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τον Αστέρα Τρίπολης. Το θέμα είναι ότι δίνεται η ευκαιρία τόσο στην ομάδα μου, όσο και σε εμένα να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη.

Μάλιστα, έχουμε δύο δρόμους μπροστά μας. Είτε μέσω του Κυπέλλου είτε μέσω της συμμετοχής στα πλέι οφ, για την οποία προσπαθούμε. Εμείς θα το παλέψουμε και με τους δύο τρόπους. Μακάρι να τα καταφέρουμε έστω σε έναν από τους δύο θεσμούς και να βγει ο Αστέρας στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όσο για τον αγώνα με την Κέρκυρα, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα προκρίθηκε και όχι ποιος πέτυχε το γκολ. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλή συγκυρία, η ομάδα μας παίρνει νίκες και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Και ασφαλώς στους δύο ημιτελικούς με τον Ατρόμητο, ώστε να πετύχουμε τη συμμετοχή σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται το επόμενο διάστημα θα έχουμε διπλή μάχη με τον Ατρόμητο. Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το ποιος θα συμμετάσχει στα πλέι οφ. Μακάρι να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ