ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σεβιγιάνο: ''Θέλει Ευρώπη ο Ουσέρο''

Σεβιγιάνο: ''Θέλει Ευρώπη ο Ουσέρο''
Ουσέρο INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Φερνάντο Ουσέρο, Ντομίνγκος Σεβιγιάνο, μίλησε στο Sport24.gr για τον Ισπανό χαφ του Αστέρα. Ποιες ομάδες ανέφερε ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη που εκπροσωπεί.

''Καυτό'' θέμα στον Αστέρα Τρίπολης το μέλλον του Φερνάντο Ουσέρο. Το Sport24.gr είχε γράψει ότι η αιτία που ο Ισπανός είχε αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκού, ήταν επειδή έχει μπει πωλητήριο.

Όντως έτσι είναι τα δεδομένα. Οι Αρκάδες επιθυμούν να παραχωρήσουν τον 30χρονο μέσο, ο οποίος, μάλιστα, έχει υψηλό συμβόλαιο. Ο εκπρόσωπός του είναι ο Ντομίνγκος Σεβιγιάνο, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.

"Στόχος του Φερνάντο είναι να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη σεζόν. Έπαιξε φέτος με τον Αστέρα και θα ήθελε να παίξει στο Champions League" είπε αρχικά ο Ίβηρας μάνατζερ και σχολίασε: "Έχουμε ενδιαφέρον τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Ισπανία (Έιμπαρ, Βαγιαδολίδ)".

Υποστήριξε ακόμα: " Ο Ουσέρο δεν αποκλείει την Ισπανία, ή κάποια άλλη χώρα αλλά στόχος είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν."

Όσο για τις εντός των συνόρων ομάδες που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον, ο Σεβιγιάνο ήταν σαφής: " Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από τον Ολυμπιακό, περιμέναμε, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ