ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα ο Αστέρας Τρίπολης

Σε φουλ ρυθμούς όλη την εβδομάδα ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κυριακή την Κέρκυρα στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος αλλά το μυαλό του Στάικου Βεργέτη είναι στην καλύτερη προετοιμασία ενόψει των πλει οφ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα Τρίπολης μετά το ρεπό της Τρίτης με τους Αρκάδες να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα αλλά το μυαλό τους να είναι στην έναρξη των πλέι οφ και στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας της Τρίπολης. Για αυτό άλλωστε και ο Στάικος Βεργέτης έχει αποφασίσει να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς με τους παίκτες του όλη αυτή την εβδομάδα και να ρίξει τους ρυθμούς εκγύμνασης την επόμενη. Το καλό για τον νεαρό τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις και παιχνίδια φυσικής κατάστασης.

Οι υψηλοί ρυθμοί προπόνησης που κινήθηκε το σημερινό πρόγραμμα θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με την επόμενη προπόνηση να διεξάγεται αύριο το πρωί".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ