ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε άριστη κατάσταση το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2013, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. 
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES)
Την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2013, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. (EUROKINISSI/ACTION IMAGES) EUROKINISSI

Ο Αστέρας πόσταρε φωτογραφία από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ακριβώς στις 14:00 και το γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση. Μάλιστα, είναι σε ετοιμότητα με κόκκινες γραμμές σε περίπτωση χιονόπτωσης.

Κανένα πρόβλημα με την τέλεση του αγώνα Αστέρας - ΑΕΚ δεν υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο καιρός είναι καλός και το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Μάλιστα, οι Αρκάδες πόσταραν και φωτογραφία στο Facebook ακριβώς στις 14:00, για να δείξουν πως όλα είναι καλά και δεν υπάρχει ανησυχία.

Πάντως, έχουν τοποθετηθεί και κόκκινες γραμμές σε περίπτωση που υπήρχε χιονόπτωση, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι. Όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν και η όποια ανησυχία υπήρχε, δεν υφίσταται πλέον.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ