ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ράγιος: "Θα πάμε στην Τούμπα για τη νίκη"

Ράγιος: "Θα πάμε στην Τούμπα για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ρούμπεν Ράγιος δηλώνει ότι ο Αστέρας θα πάει στην Τούμπα για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μείωσε τις πιθανότητες του Αστέρα Τρίπολης για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός άσος Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, δηλώνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και οι παίκτες του Αστέρα θα ταξιδέψουν στην Τούμπα με σκοπό τη νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρούμπεν Ράγιος στο arcadia-sports:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: " Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει καλή κυκλοφορία μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο στη μεσαία γραμμή. Εμείς έχουμε πρόβλημα με την κούραση. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πήρε μια δίκαιη νίκη".

Για το πως θα συνέλθει ο Αστέρας ενόψει Τούμπας: " Μπορούμε να κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο πιο πολύ μπορούμε και να ξεχάσουμε την ήττα στην Τρίπολη. Θα πάμε στην Τούμπα για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για το αν θα καταφέρει ο Αστέρας να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ: " Κοιτάζουμε κάθε ματς χωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Στη συνέχεια θα δούμε τι καταφέραμε".

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό: " Από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγονται όλο τέτοια σενάρια. Εγώ είμαι όπως ήμουν και παίζω όπως έπαιζα. Προσπαθώ να παίζω για τη φανέλα μου και για τίποτε άλλο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ