ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προβλήματα με τέσσερις στον Αστέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Προβλήματα με τέσσερις στον Αστέρα ενόψει Παναθηναϊκού
Λούι, Λυκογιάννης INTIME SPORTS

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό και ο Στάικος Βεργέτης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει τι θα γίνει με τους Κουρμπέλη, Λούι, Γκοϊάν.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ κόντρα στον Ατρόμητο και πήρε ένα προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Οι Αρκάδες αν και έχουν δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους κρατούν στα χέρια τους την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Europa League αρκεί να αποσπάσουν δυο θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ματς για τον Αστέρα είναι αυτό κόντρα στο τριφύλλι στην Λεωφόρο την Τετάρτη (3/6) και την Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας με προβλήματα όμως για τον Στάικο Βεργέτη που έρχονται από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Συγκεκριμένα οι Λούι, Κουρμπέλης και Γκόιαν έχουν κάποια μικροπροβλήματα και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετές μέρες διαθέσιμες τους καθιστούν αμφίβολους και ο Στάικος Βεργέτης θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στη νίκη επί του Ατρομήτου, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συμμετείχαν σε παιχνίδια φυσικής κατάστασης με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης και Lluy, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κοιλιακών-προσαγωγών.

Ο Badibanga μετά τη θεραπεία στο δικέφαλο, έτρεξε στο γήπεδο, ενώ ο Goian έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

O Facundo Parra μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ