ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προπόνηση στην Λάρισα για τον Αστέρα Τρίπολης

Προπόνηση στην Λάρισα για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Τύρναβο πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στα Δέντρα.

Με μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΛ στην Λάρισα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να προπονηθούν στην Τρίπολη λόγω των προβλημάτων με την κακοκαιρία και ήρθαν σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ΑΕΛ που δέχτηκαν να τους παραχωρήσουν τις εγκαταστάσεις στα Δένδρα για να πραγματοποιήσουν την προπόνηση τους η οποία κύλησε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Αστέρας έφτασε στη Λάρισα, όπου θα αγωνιστεί αύριο με τον Τύρναβοκαι πριν λίγο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΛ στα Δέντρα, με το κρύο να είναι τσουχτερό και τη θερμοκρασία να κινείται γύρω στο μηδέν.

Ο Στάικος Βεργέτης αφιέρωσε αρκετό χρόνο σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Τύρναβοκαι είδε τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Προπόνηση στην Λάρισα για τον Αστέρα Τρίπολης

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Έντερσον Τορμένα, που ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αυριανό αγώνα κυπέλλου για πρώτη φορά φέτος.

Στην αποστολή του Αστέρα συμπεριλαμβάνονται και οι νεαροί ποδοσφαιριστές Τσόφλιος, Γογωνάς, Βελισσάρης που προέρχονται από την Κ-20 της ομάδας και επίσης ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Τύρναβο (7/1, 15.00)".

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο Αστέρας Τρίπολης μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση της ευχαρίστησε την Λάρισα για την παραχώρηση του προπονητικού της κέντρου:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου καθώς και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν ώστε να μη λείψει τίποτα από την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΛ".

Προπόνηση στην Λάρισα για τον Αστέρα Τρίπολης
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ