ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προπόνηση στα... χιόνια στον Αστέρα

Προπόνηση στα... χιόνια στον Αστέρα

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης δεν πτοήθηκαν από την έντονη χιονόπτωση την Τρίτη το πρωί και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην διάρκεια της προπόνησης. Μπήκε ο Ρόλε, στο μεγαλύτερο μέρος ο Τορμένα.

Ο χιονιάς έπληξε και την Τρίπολη την Τρίτη το πρωί με αποτέλεσμα η προπόνηση του Αστέρα να πραγματοποιηθεί κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και έντονη χιονόπτωση. Αυτό όμως δεν πτόησε τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην διάρκεια του προγράμματος.

Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός είδε τον Ρόλε να δουλεύει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τον Τορμένα να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος. Κάτι το οποίο σημαίνει πως και οι δυο ποδοσφαιριστές θα τεθούν άμεσα στην διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"«Στα λευκά» ντύθηκε σήμερα το γήπεδο του Αστέρα, καθώς σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης έπεφτε χιόνι, που ωστόσο δεν πτόησε καθόλου τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Μάρτιν Ρόλε έχει μπει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα χωρίστηκε σε δύο κομμάτια.

Αρχικά, με ασκήσεις υψηλής έντασης στον τομέα της φυσικήςκατάστασηςκαι στη συνέχεια είχε πολλά παιχνίδια τακτικής με μπάλα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό διπλό».

Προπόνηση στα... χιόνια στον Αστέρα

Ο Τορμένα έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης μαζί με την ομάδα, ενώ στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα μπαίνοντας στο τελικό στάδιο επανένταξης. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί".

Προπόνηση στα... χιόνια στον Αστέρα
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ