ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Δεν μπορούσα να πω όχι στον Αστέρα"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Αστέρα τόνισε πως περίμενε μια ομάδα σαν τους Αρκάδες που θα του δώσει τη δυνατότητα να κοιτάξει λίγο ψηλότερα.

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί από την Κυριακή το απόγευμα το νέο τεχνικό του Αστέρα και μάλιστα λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την αποδοχή της πρότασης των αγώνων τονίζοντας ότι αποτελεί πρόκληση να δουλέψει στους Αρκάδες.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε το καλοκαίρι είπε όχι σε κάποιες προτάσεις που είχε για να περιμένει κάτι καλύτερο και αυτό ήρθε και δεν μπορούσε να πει όχι. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είναι μια ομάδα που σίγουρα σου παρέχει πολλά, έχει πολλές δυνατότητες, λειτουργεί υποδειγματικά και νομίζω είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Είναι αυτό που περίμενα γιατί και το καλοκαίρι είχα κάποιες προτάσεις αλλά έλεγα ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρω μια ομάδα που να μπορεί να κοιτάξει λίγο παραπάνω.

Πήρα το ρίσκο το καλοκαίρι και τώρα βρέθηκε αυτή η ευκαιρία. Δεν είναι μια ομάδα που μπορείς να αρνηθείς και από αύριο ξεκινάμε δουλειά".

Βλέπατε παιχνίδια, που εντοπίζετε το πρόβλημα για τον Αστέρα πέρα από το τεχνικό κομμάτι; Είναι και ψυχολογικό γιατί μιλάμε για μια ομάδα που έχει μια νίκη στα τελευταία 18 ματς;
"Πάντα όταν μια ομάδα έχει τέτοια αποτελέσματα σίγουρα το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ βαρύ πάνω στους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να έχουν όλα τα παιδιά αυτοπεποίθηση. Να πιστέψουν σε αυτό που θα πούμε ότι θα κάνουμε και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε με σκληρή δουλειά".

Κ. Παντελίδη μήπως αυτό που είπατε στην αρχή σε αποστροφή του λόγου σας ότι όλα είναι λυμένα, όλα είναι στην ώρα τους είναι και το πρόβλημα (σ.σ. γέλια);
"Δεν μπορώ να το ξέρω αυτή τη στιγμή (σ.σ. γέλια). Απέξω όταν παρατηρείς μπορεί να λες πάρα πολλά πράγματα αλλά όταν δουλεύεις μέσα στην ομάδα είναι τελείως διαφορετικά. Χρειάζεται να έχω το χρόνο, να δουλέψω, να δω και να βγάλω και εγώ τα συμπεράσματα μου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ