ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παίρνουν σκούπα στην Τρίπολη

Παίρνουν σκούπα στην Τρίπολη
Κάφα INTIME SPORTS

Σκούπα και φαράσι παίρνουν στον Αστέρα Τρίπολης, αφού τόσο τον Γενάρη όσο και το καλοκαίρι αναμένεται να προβούν σε εκκαθαρίσεις παικτών από το ρόστερ.

Η αλήθεια είναι πως φέτος τα ρίσκα των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν βγει. Τόσο στο θέμα της λύσης της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη, όσο και στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού (ίσως και του περασμένου Γενάρη).

Έτσι η μέτρια πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν προκαλεί έκπληξη με τους Αρκάδες να βρίσκονται στην 8η θέση με 15 βαθμούς.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη και είναι βέβαιο πως τον Γενάρη θα έρθει η απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση με παίκτες ποιότητας, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της που πλέον είναι τουλάχιστον η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Για να συμβεί αυτό, όμως, το ήδη γεμάτο ρόστερ πρέπει να αδειάσει. Ο Αστέρας έχει 30 παίκτες με αρκετό ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και αρκετοί από αυτούς θα κουνήσουν μαντίλι. Η αρχή θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο και η διαδικασία της "σκούπας" θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Οι υποψήφιοι

Οι Λατίνοι Κάφα, Γκρατσίνι, Μπαράλες δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοση τους και βρίσκονται στη λίστα των παικτών που θα δώσουν μεγάλη μάχη για να παραμείνουν στο ρόστερ.

Από τους Έλληνες Ζαραδούκας, Τσαμπούρης και Πιπίνης δύσκολα θα συνεχίσουν στην Τρίπολη. Ειδικά οι δυο τελευταίοι, παρότι έχουν προσφέρει πολλά, δεν είχαν την εξέλιξη που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και ίσως ένας από αυτούς φύγει τον Γενάρη.

Δεν θα προκαλέσει έκπληξη μάλιστα αν τους δούμε (ή έναν από αυτούς) κάποια στιγμή στον ΠΑΣ του Σάκη Τσιώλη. Ο Έλληνας τεχνικός εξάλλου τους στήριξε αρκετά όλο αυτό το διάστημα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι. Τον Γενάρη δύσκολα θα φύγουν πολλοί παίκτες που έχουν χημεία με την ομάδα. Είναι "αυτοκτονία" και δεν έχουν σκοπό να τον κάνουν στον Αστέρα.

Το καλοκαίρι όμως θα δούμε σαρωτικές αλλαγές...

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ