ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι δοκιμές του Βεργέτη ενόψει Φίτεσε

Οι δοκιμές του Βεργέτη ενόψει Φίτεσε

Μία ημέρα πριν το τρίτο φιλικό του Αστέρα με τη Φίτσε και ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε το απόγευμα τις δύο 11άδες που θα χρησιμοποιήσει σε κάθε ημίχρονο. Το Sport24.gr μεταδίδει από την Ολλανδία.

Η προετοιμασία του Αστέρα στο Φένλο μπαίνει σιγά σιγά στην φάση της ολοκλήρωσής της. Την Τρίτη (21/07) οι κιτρινομπλέ προπονήθηκαν και πάλι πρωί-απόγευμα, με τον Στάικο Βεργέτη να δοκιμάζει στη δεύτερη τις ενδεκάδες που σκοπεύει να παρατάξει στα δύο ημίχρονα του φιλικού με την Φιτέσε (22/07, 20:00).

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Η πρωινή προπόνηση ήταν ίσως η πιο σκληρή που έχει διεξαχθεί στην Ολλανδία για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη. Περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και ενδυνάμωσης οι οποίες κράτησαν για περισσότερο από μία ώρα.

Το απόγευμα διεξήχθη εσωτερικό διπλό στα 3/4 του γηπέδου, με τον Έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει τις δύο 11άδες που θα παρατάξει στο φιλικό με τη Φίτεσε. Και οι δύο ομάδες είχαν διάταξη 4-3-3.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, στις σημερινές προπονήσεις απουσίαζε η βροχή. Ήλιο με συννεφιά κατά διαστήματα είχε το μενού και τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 26 βαθμούς.

Αναλυτικά οι δύο 11άδες των κιτρινομπλέ:

Κόκκινοι: Κοσίτσκι, Κιτοκό, Αλόκο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Ντουντού, Γουάτο, Σκούρτης, Μάσα, Μπαράλες.

Μπλε: Μπαντής, Μούκαμ, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Δημούτσος, Φούντας, Μπερτόγλιο, Γιάννου.

Θλάση α' βαθμού ο Γιαννούλης

Ο Κώστας Γιαννούλης ήταν ο άτυχος του φιλικού με την Μπέβερεν στο Βέλγιο καθώς αποχώρησε τραυματίας πολύ νωρίς. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει και πάλι μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα μετά την επιστροφή του Αστέρα στην Ελλάδα.

Την καλημέρα μας από την πρωινή προπόνηση του @asterastripolisfc #asterastripolis #preseason #venlo #netherlands

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ