ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

O Κώτσιρας μιλά για το όνειρό του

O Κώτσιρας μιλά για το όνειρό του

O Γιάννης Κώτσιρας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, μιλά στο κανάλι του Αστέρα στο YouTube για το όνειρό του το οποίο πραγματοποιήθηκε (video)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι του Αστέρα στο YouTube: "Στόχος μου είναι να δουλέψω καθημερινά σκληρά, ώστε να μπορέσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν για μένα στην ομάδα. Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο τυχερό άτομο από μένα ώστε να βρίσκεται εδώ. Οποιοδήποτε παιδί από την Αρκαδία το μόνο που έχει να κάνει είναι να δουλέψει, για να μπορέσει να πετύχει σε αυτή την ομάδα. καθιερωθώ στον Αστέρα. Κάθε στιγμή στο γήπεδο θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα".

Είναι πολύ σημαντικό ο Αστέρας να προωθεί παιδιά από την Αρκαδία. Αλλά και για τα παιδιά που κατάγονται από εδώ είναι μεγάλη τιμή και παράλληλα τύχη να βρεθούν στην ομάδα του Αστέρα, ένα στολίδι της Αρκαδίας και γενικότερα της Πελοποννήσου. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι έχουν όλα τα εφόδια τα παιδιά που κατάγονται από εδώ, αλλά και γενικότερα όποιος ποδοσφαιριστής έρχεται εδώ να δουλέψει και να μπορέσει να πετύχει στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα που με δέχθηκαν στην οικογένειά τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ εδώ. Μετά θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου τον Παναρκαδικό και σίγουρα την οικογένεια μου και κάποια άτομα που θεωρώ οικογένεια μου, που με έχουν στηρίξει όλα τα χρόνια, μέχρι τώρα που αγωνίζομαι. Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά, μέσα από τις προπονήσεις να μπορέσω κάποια στιγμή να καθιερωθώ στον Αστέρα. Κάθε στιγμή στο γήπεδο θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιάννης Κώτσιρας: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

O Γιάννης Κώτσιρας στον Αστέρα

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ