ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ντε Μπλάσις: "Αξίζαμε αυτή την πρόκριση"

Ντε Μπλάσις: "Αξίζαμε αυτή την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Ντε Μπλάσις υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε δουλέψει πάρα πολύ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και η πρόκριση αυτή άφησε ικανοποιημένους όλους τους ανθρώπους του Αστέρα.

Απόλυτα ικανοποιημένος και πως να μην είναι άλλωστε εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Ο Αργεντινός που συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του δήλωσε ότι το πίστευε και πως προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα ενώ ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής σημείωσε ότι ο Αστέρας έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.

"Αισθάνομαι ευτυχισμένος χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είχαμε προπονηθεί σκληρά για αυτό. Τώρα περάσαμε στην φάση των πλέι οφ του Europa League και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους".

Πίστευες στην πρόκριση;
"Ναι παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι το περίμενα για αυτό το λόγο σήμερα καταφέραμε να πετύχουμε τα μέγιστα και ιδίως ο Μάτσα που πέτυχε και τα δυο γκολ".

Πως ένιωσες στην πρώτη καλή στιγμή που έχασες και στη συνέχεια στο γκολ που σημείωσες;
"Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ γρήγορο και δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει τέτοιες σκέψεις και μετά πέτυχα το γκολ που με απελευθέρωσε κιόλας".

Για το γκολ που πέτυχε και αν το ήθελε:
"Κυρίως ήταν θέμα τύχης"

Για την επόμενη κλήρωση:
"Αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στην Μάιντς άρα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε κάθε ομάδα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ