ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: "Ιστορική ημέρα για Αστέρα"

Μποροβήλος: "Ιστορική ημέρα για Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μποροβήλος παραδέχτηκε πως θα είναι δύσκολο το έργο του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa με Τότεναμ, Μπεσίκτας και Παρτίζαν. Επιβεβαίωσε τη συμφωνία με Γιαννιώτα.

Ο Αστέρας δεν είχε την τύχη του... πρωτάρη στην παρθενική του παρουσία σε ομίλους Europa League, καθώς η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο στον 3ο όμιλο με τις Τότεναμ, Μπεσίκτας και Παρτίζαν.

Δείτε και τους 12 ομίλους του Europa League όπως προέκυψαν από την σημερινή κλήρωση.

Για τις δυσκολίες της κλήρωσης έκανε άλλωστε λόγο και ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Μποροβόλης: "Είναι μεγάλη και ιστορική ημέρα για μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φέρουμε αποτελέσματα.

Το έργο μας είναι δύσκολο. Η συμμετοχή μας είναι τιμητική απέναντι σε τόσο ιστορικά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αν και πρωτάρηδες πάντως δεν φοβόμαστε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ό,τι βγει.

Έχουμε και το ντεζαβαντάζ ότι ξεκινήσαμε τα ματς στην Ευρώπη από τον Ιούλιο και υπάρχει κάποια κούραση".

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Ντε Μπλάσις από την ομάδα, ο πρόεδρος των Αρκάδων επιβεβαίωσε πως έχει επέλθει συμφωνία με τον Γιαννιώτα που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Αργεντίνου ενώ παραδέχτηκε πως γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης στο φινάλε των μεταγραφών.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ