ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπήκε στην προπόνηση ο Γκοϊάν

Μπήκε στην προπόνηση ο Γκοϊάν

Με τον Ντορίν Γκοϊάν να μπαίνει κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (16.00).

Ο Ντόριν Γκοϊάν μπήκε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (16:00) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Στην πρωινή προπόνηση του Αστέρα δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στα τελειώματα φάσεων, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τους τερματοφύλακας να προσπαθούν να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο απαραβίαστη την εστία τους.

Πριν ξεκινήσει το προπονητικό πρόγραμμα και βγει η ομάδα στο βοηθητικό γήπεδο, ο Στάικος Βεργέτης ανέλυσε στο βίντεο στους ποδοσφαιριστές τον Πανιώνιο, αναφέροντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου.

Στους απόντες της προπόνησης ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που συνέχισε την θεραπεία του και ο Ρίτσι Κιτόκο, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου, όπου αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ