ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπήκε και ο Πιπίνης στον Αστέρα Τρίπολης

Μπήκε και ο Πιπίνης στον Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Πιπίνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε τις προηγούμενες μέρες και τέθηκε στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Από την παρουσία του Χρήστου Πιπίνη ήρθαν τα ευχάριστα την Πέμπτη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού καθώς ο νεαρός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε το προηγούμενο διάστημα και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα δηλώνοντας παρών.

Την ίδια ώρα και ο Ντορίν Γκόιαν επέστρεψε από την Ρουμανία αλλά προτιμήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα από τη στιγμή που είχε παίξει και στα δυο 90λεπτα των αγώνων με την Εθνική Ελλάδος.

Ο Ρουμάνος άσος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή και θα τεθεί στη διάθεση του Βεργέτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Εκτός του Γκόιαν απόντες από το σημερινό πρόγραμμα ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία του και ο Λαουτάρο Φορμίκα, ο οποίος ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ξεκίνησαν την προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έπαιξαν οικογενειακό διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ