ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπήκε ο Μπαντιμπανγκά

Μπήκε ο Μπαντιμπανγκά

Η ισχυρή χιονόπτωση στην Τρίπολη οδήγησε την ομάδα του Αστέρα να προπονηθεί μακριά από τις εγκαταστάσεις της προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα.

Η συμμετοχή του Μπαντιμπανγκά και το γεγονός ότι η προπόνηση δεν έγινε στις εγκαταστάσεις της Τρίπολης αλλά στο Μελιγαλά ήταν τα δυο νέα από την προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη (10/2).

Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν λόγω του χιονιού να προπονηθούν στο γήπεδο τους και προτίμησαν το γήπεδο του Μελιγαλά για να μην υπάρξει πρόβλημα. Στην προπόνηση έδωσε το παρών και πάλι μετά από καιρό και ο Μπαντιμπαγκά ενώ μετά το τέλος της προπόνησης οι φίλοι του Αστέρα είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους παίκτες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Αστέρας συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, στο γήπεδο του Μελιγαλά, αφού το χιόνι έχει σκεπάσει για τα καλά τις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στα ευχάριστα της προπόνησης, ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος του προπονητικού προγράμματος.

Στο τέλος της προπόνησης, αρκετοί νεαροί φίλαθλοι της περιοχής που παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση, πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Αστέρα.

Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας θέλει να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Οιχαλίας Άρη Σταθόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου και το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Μελιγαλά για την άριστη φιλοξενία".

Τρία χρόνια ακόμα με τη NIKE

Εν τω μεταξύ ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη συμφωνία για τρία ακόμη χρόνια με τη NIKE με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Είναι μια σχέση που άρχισε το καλοκαίρι του 2012 και συνοδεύτηκε από επιτυχίες, σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αυτή η σχέση θα συνεχιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΝΙΚΕ προχωρούν μαζί, για ακόμη σημαντικότερα αποτελέσματα με υψηλότερες επιδόσεις"!

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ