ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπερτόγλιο στο Sport24.gr: "Έρχομαι στον Αστέρα για την Ευρώπη"

Μπερτόγλιο στο Sport24.gr: "Έρχομαι στον Αστέρα για την Ευρώπη"

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μιλά στο Sport24.gr για την επικείμενη έλευσή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τους παράγοντες που συνετέλεσαν στο να πει το "si".

Αφήνει την Τίγρε κι επιστρέφει στην Ευρώπη. Όχι στο κρύο Κίεβο αλλά στην Ελλάδα και την Τρίπολη. Ο 25χρονος Αργεντινός μέσος, Φακούντο Μπερτόγλιο, αποκαλύπτει στο Sport24.gr ότι η ευρωπαϊκή παρουσία του Αστέρα - τον οποίον κατατάσσει στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες - έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ενώ η συνομιλία του με τον Αγουστίν Πελετιέρι τον βοήθησε στη λήψη της θετικής απόφασης. Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της Παρασκευής, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας βρίσκεται και ο Μανουέλ Λανθαρότε.

"Ξέρω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό. Έχει μεγάλες ομάδες που είναι μεγάλες και γνωστές στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ είναι γνωστές στην Αργεντινή. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα που είναι πολύ γνωστή στη Λατινική Αμερική τελευταία. Ο Αστέρας έγινε πολύ γνωστός στην Αργεντινή από την περασμένη σεζόν στην Ευρώπη, όταν κι αντιμετώπισε στα ίσα πολλές καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Εδώ κατατάσσουμε τον Αστέρα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Το γεγονός ότι ο Αστέρας παίζει στο Europa League προφανώς έπαιξε θετικό ρόλο στην απόφασή μου

Είναι προφανές ότι μίλησε με Αργεντινούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα, όταν μιλάς τη γλώσσα σου - τα ισπανικά - νιώθεις στο σπίτι σου αν και είσαι μακριά. Το γεγονός ότι ο Αστέρας παίζει στο Europa League προφανώς έπαιξε θετικό ρόλο στην απόφασή μου. Καθαρά ποδοσφαιρικά είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου.

Μπερτόγλιο στο Sport24.gr: "Έρχομαι στον Αστέρα για την Ευρώπη"

Θέλω πολύ να παίξω στο Europa League, ειδικά σε μία ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει. Ήμουν συμπαίκτες με τον Αγουστίν Πελετιέρι, ήμασταν μαζί στην Τίγρε, και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ εκδηλωτικοί κι αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο.", είπε ο Φακούντο Μπερτόγλιο στο Sport24.gr.

O Mπερτόγλιο έχει αγωνιστεί με την Αργεντινή σε φιλικό κόντρα στην Αϊτή στις 6/5/2010, σκοράροντας 2 γκολ στο τελικό 4-0. Προπονητής της αλμπισελέστε ήταν τότε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Δείτε τα τέρματα του Φακούντο:



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ