ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με τα γνωστά προβλήματα ο Αστέρας

Με τα γνωστά προβλήματα ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Με τα γνωστά προβλήματα αυτά των Φούλοπ, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Μπακασέτα συνέχισε την προετοιμασία του ο Αστέρας Τρίπολης για το ματς με την ΑΕΚ. Το Σάββατο κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ ξεκίνησε από το απόγευμα, της Πέμπτης για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατά τη διάρκεια της προπόνησης, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού.

Τα προβλήματα για τον Τσιώλη είναι τα γνωστά, καθώς και την Πέμπτη ο Μάρτον Φούλοπ μαζί με το Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Καλίφα Σανκαρέ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης του.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ, θα διατίθενται το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 από τις 11.00 έως τις 17.15 στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€.

Στη θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται επίσης και εισιτήρια για φιλάθλους με κάρτα ανεργίας στη τιμή των 10€.

Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού "πάσο" ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ