ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Μπαράλες και Ουσέρο κόντρα στην Ροβανιέμι

Με Μπαράλες και Ουσέρο κόντρα στην Ροβανιέμι

Ευχάριστα τα νέα για τον Στάικο Βεργέτη από την προπόνηση της Δευτέρας με τους Μπαράλες και Ουσέρο να προπονούνται κανονικά και να δηλώνουν παρών ενόψει Ροβανιέμι.

Με μοναδικό πρόβλημα τον Κουρμπέλη που έκανε και την Δευτέρα θεραπεία μπήκε στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα ρεβάνς με την Ροβανιέμι την Πέμπτη. Οι Μπαράλες και Ουσέρο ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και έδωσαν έτσι στον Στάικο Βεργέτη την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του Αστέρα, καθώς μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, τόσο ο Χερόνιμο Μπαράλες, όσο και ο Φερνάντο Ουσέρο. Μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Κουρμπέλης που έκανε θεραπεία.

Έτσι μπήκε στο τελικό στάδιο η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα-ρεβάνς της Πέμπτης (24/7) στην Τρίπολη (21.00) με τη Ροβανιέμι στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου στο EUROPA LEAGUE.

Με Μπαράλες και Ουσέρο κόντρα στην Ροβανιέμι

Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του Έλληνα προπονητή.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα με την Ροβανιέμι θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ".

Τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης

Στα 15 ευρώ τιμώνται τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Europa League κόντρα στην Ροβιανέμι σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης. Τα εισιτήρια θα βγουν προς διάθεση την ημέρα του επαναληπτικού με τους Φινλανδούς με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Εισιτήρια για τον αγώνα-ρεβάνς του Αστέρα στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League 2014-2015 με την RoPS ROVANIEMI, θα διατίθενται την Πέμπτη 24 Ιουλίου από τις 12.00 το μεσημέρι στο εκδοτήριο της θύρας 2 του γηπέδου, ενώ από τις 5.00 μ.μ. θα διατίθενται και από το εκδοτήριο της Θύρας 1. Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Το εκδοτήριο των εισιτηρίων διαρκείας στην Πλατεία Άρεως θα είναι ανοικτό την ημέρα του αγώνα από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ .

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικά μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2, ότι για την είσοδο τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου:7.00 μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα:9.00 μ.μ."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ