ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με δύο απόντες στην Θεσσαλονίκη

Με δύο απόντες στην Θεσσαλονίκη
Περόνε INTIME SPORTS

Δίχως τον Μπαρτολίνι που είναι τιμωρημένος και τον Περόνε ο οποίος τραυματίστηκε, θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Άρη, ο Αστέρας Τρίπολης (8/4, 19:00).

Ο αγώνας κόντρα στον Ατρόμητο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν έφερε μονάχα τον αποκλεισμό για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά άφησε πίσω του και δύο προβλήματα.

Αναφερόμαστε στον Μπαρτολίνι που αποβλήθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά και στον Εμάνουελ Περόνε.

Ο Αργεντινός, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου και αντικαταστάθηκε από τον Μπρέσκα στο 63', δεν είναι έτοιμος και έτσι δεν θα ταξιδέψει μαζί την υπόλοιπη αποστολή, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Κουρμπέλη.

Αντίθετα, σε σχέση με το ματς της Τετάρτης, στην αποστολή βρίσκονται οι Έγκον, Λαδάκης και Μπακασέτας.

Αναλυτικά: Γιώργος Μπαντής, Μανώλης Στεφανάκος, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Αντώνης Λαδάκης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Λέαντρο Αλβάρεζ, Μάριο Μπρέσκα, Ροζέριο Μάρτινς, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα, Έγκον, Εμάνουελ Φρανκού, Τάσος Μπακασέτας και Ηλίας Σολάκης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ