ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με Μπέρτο ο Αστέρας κόντρα στον Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς του Σαββάτου (11/2, 17.15) με τον Ατρόμητο με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει στη διάθεσή και τον Μανώλη Μπέρτο

Με την επιστροφή τριών παικτών συγκριτικά με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό συμπληρώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς του Σαββάτου (11/2, 17.15) με τον Ατρόμητο.

Η σημαντικότερη επιστροφή είναι αυτή του Μανώλη Μπέρτου ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να τον συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή.

Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς έχει στις επιλογές τους και τους Φαρίνια και Στανισάβλιεβιτς οι οποίοι δεν έπαιξαν στον αγώνα της Τετάρτης στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Ντοναρούμα, Γιαννούλη, Μπέρτο, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλο, Μάσα, Τσουκαλά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Φαρίνια, Δημούτσο, Καλτσά, Στανισάβλιεβιτς, Χαμτανί, Ιωαννίδη, Μανιά

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε: "Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 17:15. Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 15€. Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ