ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μάτσα: "Αφού κερδίσαμε την Μάιντς μπορούμε να περάσουμε στους ομίλους"

Μάτσα: "Αφού κερδίσαμε την Μάιντς μπορούμε να περάσουμε στους ομίλους"
INTIME SPORTS

Η νίκη επί της Μάιντς ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης με τον Μάτσα να τονίζει πως δεν τον νοιάζει ο αντίπαλος στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Μάτσα πέτυχε δυο γκολ επί της Μάιντς και οδήγησε τον Αστέρα Τρίπολης στην επική πρόκριση επί των Γερμανών. Ο Αργεντινός επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση αλλά χαρακτήρισε όλους τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα ήρωες:

Αισθάνεσαι ότι είσαι πρωταγωνιστής στο σημερινό παιχνίδι;
"Όλη η ομάδα νομίζω ότι είναι ήρωες. Έτυχε εγώ να σκοράρω δυο γκολ αλλά όλη η ομάδα πήρε την πρόκριση"

Για την απόδοση του:
"Είναι η πρώτη φορά που παίζω εκτός Αργεντινής και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι περίοδο προσαρμογής ελπίζω με τον καιρώ να δώσω ακόμα περισσότερα".

Για την πρόκριση:
"
Φυσικά και το αξίζαμε. Στην Γερμανία είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι άσχετα αν δεν κερδίσαμε και θεωρώ ότι αξίσαμε αυτή την πρόκριση ή οποία ήρθε δίκαια".

Ποιο ήταν το κλειδί για την πρόκριση του Αστέρα;
"Αυτό που έπαιξε κυρίως ρόλο σήμερα ήταν το γκολ του Ντε Μπλάσις που μας ανέβασε την ψυχολογία και μας έκανε να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Όταν το ματς ήρθε στα ίσια ποιες ήταν
"Το γκολ της Μάιντς ήταν καταλυτικό ωστόσο θεωρήσαμε ότι έπρεπε να συνεχίσουμε και είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να τα καταφέρουμε".

Για την κλήρωση των πλέι οφ:
"Φυσικά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα ποιο δυνατό αντίπαλο σήμερα κερδίσαμε την Μάιντς άρα και τώρα μπορούμε να περάσουμε τον επόμενο αντίπαλο"

Ποιον θα επιθυμούσε ως αντίπαλο;
"Θα ευχόμουν να μας τύχει κάποιος πιο αδύναμος αντίπαλος από εμάς ώστε να μπορέσουμε να τον κερδίσουμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ