ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Κύμα" αποχωρήσεων στον Αστέρα

"Κύμα" αποχωρήσεων στον Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Άλβαρεζ αποχαιρέτησε, ο Ράγιος είναι στην έξοδο και σειρά παίρνουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Διαβάστε τα δεδομένα για Σανκαρέ και Περόνε. Ποιοι θεωρούνται ήδη παρελθόν.

Μετά το αντίο του Άλβαρεζ και την κατ' αρχήν συμφωνία για πώληση του Ρούμπεν Ράγιος, σειρά παίρνουν για αποχώρηση από τον Αστέρα και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Τα συμβόλαιο των Σανκαρέ και Περόνε τελειώνουν και σύμφωνα με το arcadiasports.gr, οι διαπραγματεύσεις δύσκολα θα έχουν θετική έκβαση.

Στην πρώτη περίπτωση τα χρήματα που αξιώνει ο ποδοσφαιριστήςείναι πολύ περισσότερα και από αυτά που έπαιρνε πέρσι αλλά και από αυτά που ο Αστέρας προτίθεται να δώσει. Στο χέρι του Σανκαρέ είναι η απόφαση για το αν ρίξει τις απαιτήσεις του ή αν αν ψάξει για άλλη ομάδα.

Για τον Περόνε, η εισήγηση του Σάκη Τσιώλη είναι μεν θετική, αλλά ο Αστέρας θέλει διαφορετικούς όρους από αυτούς που αξιώνει ο Αργεντινός. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τους συχνούς τραυματισμούς του παίκτη.

Λέντσε και Σέτιεπίσης θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν για τον Αστέρα, αφού δεν έδειξαν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της διοίκησης και του προπονητή. Το ίδιο ισχύει και για τον Καστέλς, ενώ το τυπικό σκέλος απομένει και για τη λύση του συμβολαίου του Χουανίτο.

Αντίθετα, κοντά στην παραμονή του στην Τρίπολη βρίσκεται ο Χρήστος Πιπίνης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ