ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά στην Αυστρία

Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά στην Αυστρία

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης στο Τιρόλο της Αυστρίας, με τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μπορεί ο Αστέρας να συνάντησε στην αρχή βροχή, συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες στο Τιρόλο, όμως σήμερα οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν και μπορεί να παρέμειναν οι χαμηλές θερμοκρασίες (12 βαθμοί κελσίου), αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενόχλησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε αυτό βοηθάνε βέβαια και οι εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως και το περιβάλλον, που με τη φυσική τους παρουσία προσθέτουν ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη.

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση, ο Γιώργος Μπαντής ένιωσε ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους παρά για ουσιαστικούς. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Η σκληρή δουλειά ξεκίνησε στην Αυστρία και στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με παιχνίδια κατοχής με μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με «οικογενειακό διπλό» σε μικρό χώρο.

Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 6.30 μ.μ. με τους Ανδρέα Ζήκο και Βασίλη Καλαποθαράκο να έχουν προγραμματίσει ήδη όλες τις προπονήσεις κατά την διάρκεια παραμονής της ομάδας στην Αυστρία.

Φιλικό με Ατρόμητο στις 13/8

Ένα ισχυρό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας προγραμματίστηκε να δώσει ο Αστέρας την Τετάρτη 13 Αυγούστου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ