ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα

Άρχισε την Τρίτη (26/11) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Εντό. Εκτός με Ολυμπιακό ο Μπαράλες.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (25/11) που έδωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Στάικος Βεργέτης, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα του Σαββάτου (15.00) με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο προπονητής της ομάδας υπολογίζει κανονικά και τον Γκιράν Εντό που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Όσον αφοτά την προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν "οικογενειακό διπλό" σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης με τη συμμετοχή και αρκετών ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων.

Οι Κουρμπέλης, Μπαντής, Μπαρτολίνι ακολούθησαν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ ο Φορμίκα το δικό του ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες που έχουν συμπληρώσει οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο Μπαράλες δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, ο Γκόιαν με τον Άρη και ο Ουσέρο με τον Πανιώνιο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ