ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κοντά σε Λιονέλ Μάσα ο Αστέρας

Κοντά σε Λιονέλ Μάσα ο Αστέρας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πάμπλο Λιονέλ Μάσα βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Μάσα είναι 23 ετών (21 Δεκεμβρίου 1989) και αγωνίζεται στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει πολύ καλό χειρισμό της μπάλας.

Στην Αργεντινή αγωνίζεται στην Ντάγκλας Χεγκ με την οποία στο τελευταίο πρωτάθλημα σκόραρε 12 γκολ σε 31 ματς! Μάλιστα, ο Μάσα με την ομάδα της Β' κατηγορίας της Αργεντινής σκόραρε και στις 4 Αυγούστου κόντρα στην Ινστιτούτο όπου η ομάδα του κέρδισε με 1-0!

Ο Αστέρας Τρίπολης παρακολουθεί εδώ και χρόνια τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Μάσα αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Τρίπολη, ενώ στην Αργεντινή ήδη γράφουν για το ταξίδι του 23χρονου φορ στην Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ της interiorfutbolero γίνεται λόγος για αποχώρηση του Μάσα από την Ντάγκλας Χεγκ για λογαριασμό μιας ομάδας στην Ελλάδα. Αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από τον Αστέρα Τρίπολης...

" Ο Μάσα είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Ο 23χρονος επιθετικός απέρριψε πολλές προτάσεις από την Α' Εθνική Αργεντινής αυτό το καλοκαίρι και είναι έτοιμος να πει το "ναι" σε μια δελεαστική πρόταση από την Ελλάδα. Η ομάδα ακόμη δεν γνωρίζουμε ποια είναι, ωστόσο είναι πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το βιογραφικό του Μάσα

2008-2009 Ρίβερ Πλέιτ

2009-2010 Ζουβεντούδ Περγαμινό

2010-2011 Ρίβερ Πλέιτ

2011-2012 Σπορτίβο Πάτρια

2012-2013 Ντάγκλας Χεγκ

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ