ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Κοιτάνε" τον Κριστιάν Τσάβες της Λανούς στον Αστέρα

"Κοιτάνε" τον Κριστιάν Τσάβες της Λανούς στον Αστέρα

Τα "δίχτυα" του Αστέρα έχουν πέσει και πάλι στην Αργεντινή με τους ανθρώπους των Αρκάδων να έχουν στην λίστα τους τον Κριστιάν Μανουέλ "Πότσι" Τσάβες που ανήκει στη Λανούς.

Ο Αστέρας συνηθίζει σε κάθε μεταγραφική περίοδο να παίρνει παίκτες από την Αργεντινή βρίσκοντας τις περισσότερες φορές ποδοσφαιριστές αρκετά καλούς που έρχονται και βοηθούν τα μέγιστα τους Αρκάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Λατινική Αμερική στον Αστέρα έχουν ρίξει τα βλέμματα τους πάνω στον Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες που ανήκει στην Λανούς και μέχρι πρότινος έπαιζε ως δανεικός στην Αρσενάλ Σαραντί.

Ο Τσάβες είναι 29χρονών (σ.σ. γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1986) και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Μπόκα Τζούνιορς, προέρχεται από τις ακαδημίες της, ενώ μετά πήρε μεταγραφή στην Λανούς από την οποία δόθηκε δανεικός στην Ουνιόν Εσπανιόλα στη Χιλή και εν συνεχεία στην Αρσενάλ Σαραντί. Μάλιστα στο παρελθόν έχει παίξει και στην Εθνική Αργεντινής.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Τσάβες μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα επειδή είναι στην πόρτα της εξόδου από την Λανούς έκανε προπονήσεις με την ομάδα U20. Θα πρέπει να δούμε αν οι Αρκάδες θα προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση ή όχι. Δεδομένου ότι υπάρχουν κι άλλες δυο-τρεις περιπτώσεις που "τρέχουν" ταυτόχρονα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ