ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Ήρθαμε στον Αστέρα για να πετύχουμε"

"Ήρθαμε στον Αστέρα για να πετύχουμε"
REPORTER IMAGES

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τα τέσσερα νέα μετεγγραφικά του αποκτήματα. Ο λόγος γίνεται για τους Ματίας Ιγκλέσιας, Βασίλης Σκούρτης, Φερνάντο Αλόκο και Κριστιάν Λομπάτο.

Τα τέσσερα νέα μετεγγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε την Παρασκευή (20/2) ο Αστέρας Τρίπολης. Ο λόγος γίνεται για τους Ματίας Ιγκλέσιας, Βασίλης Σκούρτης, Φερνάντο Αλόκο και Κριστιάν Λομπάτο, που βρέθηκαν στο πλάι του Γιώργου Μποροβήλου και του Στάικου Βεργέτη.

Ματίας Ιγκλέσιας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί από την πρώτη μέρα με έκαναν να νιώθω ότι βρίσκομαι εδώ έναν χρόνο. Είναι σημαντικό αυτό, για να είναι η δουλειά μου πιο εύκολη. Αυτό ισχύει και για τους τέσσερίς μας. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Αστέρα. Πρώτος στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και μετά το κάτι παραπάνω. Είμαι σε μεγάλη ομάδα, που πρέπει πάντα να βρίσκεται ψηλά".Ο Αστέρας ήταν αντίπαλός σου όταν βρισκόσουν στον Ατρόμητο. Πλέον τι θέλεις να πετύχεις μαζί του: "Γνώριζα για τον Αστέρα, ήξερα ότι αυτή η έδρα ήταν πολύ δύσκολη. Στη ζωή μου λέω πάντα ότι μπορεί να έχω περάσει όμορφα, αλλά τα καλύτερα έρχονται. Αυτό ισχύει όχι μόνον στην καριέρα μου, αλλά και στη ζωή μου. Για αυτό δουλεύουμε".

"Ήρθαμε στον Αστέρα για να πετύχουμε"
INTIME SPORTS

Φερνάντο Αλόκο: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Βρίσκομαι σε μια καλή ομάδα και μια πόλοη που μου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ πιο εύκολο να προσαρμοστώ με τόσους Αργεντίνους στην ομάδα, μπορώ να μιλάω στη γλώσσα μου. Θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα, να παίξουμε σαν οικογένεια, με στόχο τα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο".Γνώριζες τον Αστέρα πριν έρθεις: "Ναι, έχουν έρθει πολλοί συμπατριώτες μου στην ομάδα και παρακολουθούσα την πορεία του".Θα παίξεις την Κυριακή με τον ΟΦΗ: "Προσπαθώ να είμαι έτοιμος όσο το δυνατό πιο γρήγορα για να βοηθήσω. Θα ήθελα την Κυριακή να παίξω 90 λεπτά".

Κριστιάν Λομπάτο: " Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ γρήγορα για να βοηθήσω. Εχω πολλή όρεξη για να παίξω".Γνώριζες τον Αστέρα πριν έρθεις; "Δεν ήξερα πολλά. Αλλά ξέρω ότι είναι σημαντική ομάδα στην Ελλάδα".Πότε θα είσαι έτοιμος να αγωνιστείς: "Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι έτοιμος. Χρειάζεται να προσαρμοστώ στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας".

Βασίλης Σκούρτης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Αστέρα. Γνωρίζω πού έχω έρθει, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν. Θα κάνω ό,τι περνάει από τα πόδια μου για να βοηθήσω".Είσαι έτοιμος για τον ανταγωνισμό στην επίθεση: "Ηξερα για τους επιθετικούς του Αστέρα πριν έρθω. Ο ανταγωνισμός είναι καλό να υπάρχει σε μια ομάδα. Δεν με φοβίζει. Είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου".

"Ήρθαμε στον Αστέρα για να πετύχουμε"
INTIME SPORTS

Τι ανέφεραν οι Μποροβήλος - Βεργέτης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας καλωσόρισε τα τέσσερα, νέα, αποκτήματα της ομάδας κάνοντας μία αναφορά στον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος πριν και μετά από τις μεταγραφικές περιόδους.

Οι δηλώσεις του: "Ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας. Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αποκτήματα της μεταγραφικής περιόδου. Μόλις τελειώνει μία μεταγραφική περίοδος αρχίζει και πάλι το ψάξιμο για την επόμενη. Με πρόγραμμα και αυστηρή επιλογή αποκτήθηκαν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Είναι αξιόλογοι, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ελπίζουμε πως θα βοηθήσουν στους στόχους της ομάδας.

Κυλά μία σεζόν που μας βρίσκει με πάρα πολύ καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα αλλά με κόστος. Ο Αστέρας κλήθηκε να δώσει πολλά παιχνίδια, να κάνει πολλά ταξίδια και κάποια στιγμή ήταν λογικό να χάσει δυνάμεις. Με σωστό προγραμματισμό, με σωστό κοουτσάρισμα και με τα νέα αποκτήματα ελπίζουμε πως και πάλι ο Αστέρας θα τερματίσει σε μία καλή, υψηλή θέση. Ευχαριστούμε τους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη που κάνουν συνεχώς τα λόγια τους πράξη και ενισχύουν την ομάδα".

"Ήρθαμε στον Αστέρα για να πετύχουμε"
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης με την σειρά του, θέλησε να αναφερθεί στην καλή λειτουργία του συλλόγου, σημειώνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν σε μία τόσο ποιοτική ομάδα για την είσοδο στην βασική ενδεκάδα.

Οι δηλώσεις του: "Νιώθω πάρα πολύ τυχερός γιατί βρίσκομαι σε μία ομάδα που μεριμνά πάρα πολύ για την ενίσχυσή της και αυτό κάνει τη δουλεία πιο ποιοτική. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να φέρει τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε και να ενισχύει συνεχώς την ομάδα.

"Ήρθαμε στον Αστέρα για να πετύχουμε"
INTIME SPORTS

Όπως βλέπετε αποκτήθηκε την χειμερινή περίοδο ένας ποδοσφαιριστής σε κάθε γραμμή. Θέλω να πως στους ποδοσφαιριστές πως μπαίνουν σε μία οικογένεια και πρέπει να αφομοιωθούν και να δείξουν τις ικανότητές τους. Είναι δύσκολο κάποιος παίκτης να κερδίσει αμέσως θέση στην ενδεκάδα. Πρέπει να παλέψουν και να αφομοιωθούν στην πόλη, στις συνθήκες και στη δομή του παιχνιδιού".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ