ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε"

"Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Ουσέρο και ο Ντε Μπλάσις σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στάθηκαν στην ανωτερότητα της ομάδας τους κόντρα στον αντίπαλο τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος αλλά δεν έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ματς κόντρα στην Ξάνθη κάτι που δεν ήταν δίκαιο σύμφωνα με τους Ουσέρο και Ντε Μπλάσις με τους δυο αστέρες της ομάδας της Αρκαδίας να μιλάνε μετά το τέλος του ματς για την αναμέτρηση.

Ο σκόρερ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους Φερνάντο Ουσέρο είπε χαρακτηριστικά:

«Παίξαμε πολύ καλά και προσπαθήσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Δεχτήκαμε δύο γκολ αλλά μετά προσπαθήσαμε και ισοφαρίσαμε. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε πολύ πάθος, αρκετή δύναμη, αξίζαμε τη νίκη αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε.

Δεν είναι θέμα τύχης αλλά προσπαθείς να κερδίζεις πάντα. Γι' αυτό το λόγο ανοιγόμαστε αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα τύχης. Θέλω να παίζω καλά, να είμαι δυνατός, μου αρέσει να σκοράρω αλλά θέλω πάνω απ' όλα να κερδίζει η ομάδα».

Όσο για τον Ντε Μπλάσις δήλωσε:

«Δεν ήταν δίκαιο το παιχνίδι. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Μας στοίχησαν τα γκολ που δεχτήκαμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε πολύ δυνατά αλλά η μπάλα δεν μας έκανε τη χάρη. Λάθη γίνονται πάντα, τα διορθώσαμε. Προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αφού δεν έχουμε και την τύχη με το μέρος μας σε ορισμένα παιχνίδια. Μας στοίχισε το γεγονός ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, μετά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι αλλά δεν είχαμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ