ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η αποστολή για Λάρισα και Ηράκλειο

Η αποστολή για Λάρισα και Ηράκλειο
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τα παιχνίδια με ΑΕΛ (12/12) για το Κύπελλο και τον ΟΦΗ (15/12) για το πρωτάθλημα. Δείτε την αποστολή

Υπό καταρρακτώδη βροχή ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης την προετοιμασία του την Τρίτη (11/11) και στην συνέχεια αναχώρησε για τη Λάρισα, όπου την Τετάρτη (12/12) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στον πρώτο του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά τον αγώνα στη Λάρισα, η αποστολή του Αστέρα θα παραμείνει στη Θεσσαλική πόλη και το πρωί της Πέμπτης θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής. Στη συνέχεια, ο Αστέρας θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κρήτη.

Την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση σε γήπεδο του Ηρακλείου και το Σάββατο (15/12, 17:15) θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό ο Σάκης Τσιώλης πήρε στην αποστολή 23 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Ντινιωτάκης και Γκάμπριελ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ