ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η (μη) κλήση που πεισμώνει τον Δουβίκα

Η (μη) κλήση που πεισμώνει τον Δουβίκα

Ο Τάσος Δουβίκας σημείωσε άλλο ένα γκολ για τον Αστέρα, παραμένοντας ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας, με συμμετοχή ήδη στη Super League. Και η Εθνική δεν θα αργήσει (video)

Η φετινή προετοιμασία του Αστέρα είχε ένα φρέσκο πρόσωπο. Πολύ φρέσκο, μόλις 18 ετών. Ο Τάσος Δουβίκας είδε τον Στάικο Βεργέτη να του προσφέρει την ευκαιρία και την άρπαξε για τα καλά.

Συμμετείχε στα φιλικά, σκόραρε και είδε τον Έλληνα προπονητή να τον βάζει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ. Ο πιτσιρικάς μάλιστα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στον Αστέρα.

Ακολούθησε η δεύτερη αγωνιστική και το ματς στη Λάρισα όπου ο μικρός ήταν στην αποστολή- μένοντας στον πάγκο- ενώ χθες (31/08) βρήκε πάλι δίχτυα στο φιλικό με την Σπάρτη (σ.σ. οι κιτρινομπλέ νίκησαν με 2-1).

Όλα αυτά την ώρα που δεν είδε κλήση για τα παιχνίδια της Εθνικής Νέων κόντρα στην Λετονία στις 02/09 και στις 04/09. Σε μία αποστολή που πολλά παιδιά δεν έχουν ενεργό ρόλο στις πρώτες τους ομάδες, θα περίμενε κανείς να δει το όνομα του Δουβίκα σε αυτή.

Ωστόσο ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα συνεχίζει τη δουλειά για να βοηθήσει την ομάδα του και να "αναγκάσει" τους προπονητές των μικρών Εθνικών να ρίξουν μια ματιά προς την επιθετική γραμμή των Αρκάδων.

Αστέρας-Σπάρτη 2-1: Δείτε το γκολ του Δουβίκα

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ