ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση ο Αστέρας

Γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Απόλυτα ψύχραιμοι στην Τρίπολη, δεν ασχολήθηκαν με τη διαιτησία του Σπάθα και των βοηθών του η οποία έχει προκαλέσει σάλο. Διαβάστε το λόγο.

Θα περίμενε κανείς να ξεχειλίζει η οργή στον Αστέρα για την αντιμετώπιση της ομάδας από τον Σπάθα και τους βοηθούς του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης. Ωστόσο δεν έχει εκφραστεί κανένα επίσημο παράπονο ούτε με δηλώσεις, ούτε με ανακοίνωση. Τι συνέβη ακριβώς;

"Αυτό που έγινε είναι τόσο εξόφθαλμο που δεν χρειάζεται κανένα παραπάνω σχόλιο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν χρειάζεται καμία ανακοίνωση για το αυτονόητο. Θα αποδυναμώσουμε την εικόνα που ταξίδεψε σε όλη τη χώρα", ήταν οι ατάκες γεμάτες νόημα από τους ανθρώπους του Αστέρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Οργή φυσικά και υπάρχει στους κιτρινομπλέ ωστόσο οι άνθρωποί του λειτούργησαν με απόλυτη ψυχραιμία. Στο μυαλό τους υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο η αναμέτρηση με την Τότεναμ την Πέμπτη στην Τρίπολη.

Οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες είδαν ότι η οργισμένη τους αντίδραση μετά τον τελικό δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Έτσι έβαλαν σκοπό να φτιάξουν μία ομάδα που δεν θα λυγίζει ούτε από διαιτησίες τύπου Σπάθα. Και το είδαν να γίνεται πράξη χθες το βράδυ στο "Θόδωρος Κολοκοτρώνης".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ