ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιαννιώτας: "Δεν ξέρω αν ήταν χέρι"

Γιαννιώτας: "Δεν ξέρω αν ήταν χέρι"
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για το φάση του γκολ που φωνάζει ο ΠΑΟΚ και τόνισε πως δεν ξέρει αν έκανε χέρι ή όχι.

"Δεν έχω ιδέα αν η μπάλα βρήκε στο χέρι μου, ό,τι και να πω ψέματα θα είναι, σκέφτηκα μόνο το γκολ", είπε αρχικά στην NOVA ο Γιαννιώτας και συνέχισε:

"Δουλέψαμε πολύ σκληρά, δεν μας έδωσε κάτι ο αντίπαλος, μόνοι μας το πήραμε. Χάσαμε πέναλτι, πετύχαμε το πρώτο γκολ, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς.Είναι προσπάθεια της ομάδας το να πετύχω εγώ δύο γκολ, είναι σημαντικό σίγουρα και για μένα, μου δίνει κίνητρο και να δουλέψω περισσότερο. Θέλω να βρω τα πατήματά μου γιατί είχα καιρό να παίξω ποδόσφαιρο και σιγά σιγά βρίσκω τον εαυτό μου".

Για το παιχνίδι, τόνισε: " Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν μια ομάδα που δεν άφησε στιγμή τον ΠΑΟΚ, θέλαμε να τον πνίξουμε στην πίεση, βάλαμε τρία γκολ στον πρωτοπόρο και συνεχίζουμε τη δουλειά για να ανέβουμε ψηλά.

Το πάθος και η θέληση για τη νίκη ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν το τρίποντο, η ομάδα μου έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και με άλλες μεγάλες ομάδες και μετά το Γιουρόπα Λιγκ θα έχουμε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και θα αποδώσουμε καλύτερα.

Αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, τα βγάζουμε στο γήπεδο γι' αυτό είμαστε και ευτυχισμένοι. Βγαίνει το αποτέλεσμα της δουλειάς. Όταν πετυχαίνεις τρία γκολ στον ΠΑΟΚ πάντα ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος. Προσέξαμε στην άμυνα και στην τακτική και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το πλάνο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ