ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γιαννιώτας: "Άσχημους μήνες έχουν και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ"

Γιαννιώτας: "Άσχημους μήνες έχουν και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ"
Γιαννιώτας Μπαξεβανίδης INTIME SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Γιαννιώτας, υποστήριξε στο Sport24 Radio 103,3 πως είναι φυσιολογική η "κοιλιά" σε όλες τις ομάδες, ακόμη και στις μεγαλύτερες.

Στο Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο Γιάννης Γιαννιώτας για τη φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης, τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, αλλά και το μέλλον της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Γιαννιώτας στο Sport24 Radio 103,3:

Για τον Αστέρα:

"Δεν καβαλήσαμε καλάμι, φυσικό κι επόμενο να κάνουμε άσχημα παιχνίδια, το σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πλατανιά. Αφήνουμε πίσω τα άσχημα ματς, κλείνουμε τα αυτιά μας και προχωράμε".
Για την κοιλιά που κάνει η ομάδα του και την αντίδραση του κόσμου:

"Εδώ η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έχουν άσχημους μήνες. Θα γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις. Δεν έχουμε γκρίνια, καταλαβαίνει ο κόσμος, η ομάδα έχει παίξει 35 παιχνίδια μέχρι τώρα. Αν υπήρχε γκρίνια, θα ήταν μεγάλο πρόβλημα".
Για τη βαθμολογική θέση του Αστέρα:

"Οι διαφορές από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεν είναι μεγάλες. Είμαστε σε καλή απόσταση, χρειάζεται να κερδίσουμε πάλι τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Δεν χάθηκε τίποτα. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Θα επανέλθουμε".
Για την εντυπωσιακή πορεία του Παναιτωλικού και το γεγονός ότι θα τον αντιμετωπίσει ο Αστέρας στις 14 του μήνα:

"Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την περίοδο, μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό που έχει πετύχει. Πρόκειται για οργανωμένο σωματείο, όμως τέλος εμείς θα τερματίσουμε ψηλότερα. Εχουμε καλύτερο υλικό. Είναι καλό που δεν έχουμε ματς το Σαββατοκύριακο. Ανά δύο μέρες είχαμε παιχνίδι. Θα πάρουμε ανάσες και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι".
Για τη νίκη του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ:

"Αξίζουν συγχαρητήρια παιδιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να συνεχίσουν την καλή δουλειά και στο τέλος να δικαιωθούν. Είναι οικογένεια. Το κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει πάντα. Παίζουν για να πάνε σε μια άλλη ομάδα και για να σώσουν ό,τι μπορούν".
Για το μέλλον του από το καλοκαίρι και μετά, όπως και για το ποιος θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ:

"Είναι νωρίς να μιλάμε από τώρα για το καλοκαίρι. Είμαι υγιής, αυτό είναι το σημαντικότερο. Νωρίς είναι και για να προβλέψουμε τον νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να το πάρει η Ρεάλ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ