ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλικό με Καλαμάτα

Φιλικό με Καλαμάτα
Περόνε Ράγιος INTIME SPORTS

O Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει την Πέμτπη (6/9) σε φιλική αναμέτρηση την Καλαμάτα.

Λόγω της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 στην Βραζιλία το πρωτάθλημα διακόπτεται για μία εβδομάδα.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης, θα προσπαθήσει σε αυτό το διάστημα να διατηρήσει τους παίκτες του σε σχετική καλή αγωνιστική κατάσταση.

Για αυτό το λόγο οι Αρκάδες θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με την Καλαμάτα το απόγευμα της Πέμπτης (06/09, 18:00) στο γήπεδο της Τρίπολης.

Σε ό,τι αφορά την μπλε κάρτα του Γκάμπριελ αυτή έφτασε από την Βραζιλία στα γραφεία των Αρκάδων και στην ΕΠΟ. Τις επόμενες μέρες το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την μπλε κάρτα του Καρντάσιο.

Επίσης, το Σάββατο (8/9) θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Νέων. Εκεί ο προπονητής του Αστέρα θα δει την κατάσταση των παικτών που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όπως ο Θανάσης Κωστούλας ο οποίος ολοκλήρωσε την αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό στους χιαστούς τα Χριστούγεννα και είναι πλέον απόλυτα έτοιμος.

Μετά από αυτά τα δύο φιλικά και τις προπονήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, ο Αστέρας θα μπει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ