ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική τριάρα κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας

Φιλική τριάρα κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 της Ένωσης Ερμιονίδας σε ένα φιλικό όπου ο Στάϊκος Βεργέτης πέρα από τη νίκη της ομάδας του είδε τον Μπαντιμπαγκά να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά και ο Γιαννιώτας ο οποίος έπαιξε για 60 λεπτά.

Ικανοποιημένος από όσα είδε στο φιλικό με την Ένωση Ερμιονίδας έμεινε ο Στάϊκός Βεργέτης καθώς ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 ενώ υπήρχαν και αρκετά πρόσωπα που με την ατομική τους εμφάνιση ικανοποίησαν τον Έλληνα τεχνικό. Ο λόγος για τον Γιαννιώτα που έκανε το ντεμπούτο του, τον Μπαντιμπαγκλα που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αλλά και τον υπό δοκιμή Μούκα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία για όσο αγωνίστηκε.

Το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε με πλασέ ο Φακούντο Πάρα στο 40’, εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Ερμιονίδας, βάζοντας τον Αστέρα μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος μετά από κόρνερ του Νίκο, ο Τσοκάνης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι έκανε το 2-0 (47’). Το τελικό σκορ 3-0 σημειώθηκε από τον Πάμπλο Μάσα στο 78’ μετά από ένα υπέροχο τέρμα.

Φιλική τριάρα κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας

Αστέρας Τρίπολης:Κόκκαλης (46' Στεφανίδης), Λούι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος (50' Παντελιάδης), Ζήσης (50' Βαζούκης), Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο (50' Μάσα), Γιαννιώτας (60' Μαργαρίτης), Μπαντιμπανγκά (50' Μούκα), Πάρα (74' Παπανδρέου).

Ένωση Ερμιονίδας:Πουρής, Βλαχόπουλος, Κολόκας, Λίτσης, Παπανικολάου, Συμελίδης, Τζανής, Παβίσεβιτς, Στομίροβιτς, Σβόγιτς, Ταπέ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ