ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ευχάριστα νέα για Τσοκάνη

Ευχάριστα νέα για Τσοκάνη
REPORTER IMAGES

Ο Τάσος Τσοκάνης γλίτωσε τα χειρότερα καθώς το διάστρεμμα που υπέστη κόντρα στην Μπασακσεχίρ ήταν ελαφρύ. Πότε αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, τι έγινε το πρωί στο Φένλο.

Το πρώτο φιλικό του Αστέρα απέναντι στην Μπασακσεχίρ άφησε πίσω του και προβλήματα στον Στάικο Βεργέτη. Λίγο πριν την ολοκλήρωσή του, ο Τάσος Τσοκάνης χτύπησε και αντικαταστήθηκε ενώ ο Ρίτσι Κιτοκό υπέστη τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Ωστόσο, το διάστρεμμα το οποίο υπέστη ο Έλληνας μπακ ήταν ελαφρύ και αναμένεται από Δευτέρα-Τρίτη να επιστρέψει στις προπονήσεις του Αστέρα στο Φένλο. Μία ευχάριστη είδηση για τον τεχνικό των κιτρινομπλέ, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης βγήκε στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3, συνομιλώντας με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ευχάριστα νέα για Τσοκάνη
REPORTER IMAGES

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία ξεκίνησε στις 10:00 τοπική, περιελάμβανε τρέξιμο, αποθεραπεία και αποκατάσταση. Διήρκεσε περίπου μία ώρα και διεξήχθη με... ελληνικό καιρό. Ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του πάνω από το Φένλο, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς.

Πρωινά "βάσανα" για τους παίκτες του @asterastripolisfc με... ελληνικό καιρό #asterastripolisfc #asteras #preseason

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ