ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιβράβευση με τριήμερο ρεπό

Επιβράβευση με τριήμερο ρεπό
INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης αναγνωρίζοντας ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλησε να τους αφήσει χαλαρούς για λίγες μέρες.

Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Παρτιζάν επικρατώντας με 2-0 και πετυχαίνοντας μια ιστορική νίκη, την πρώτη του στους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα αμέσως μετά το ματς ο τεχνικός του Αστέρα, ο Στάικος Βεργέτης, ανακοίνωσε στους παίκτες του πως την Παρασκευή υπάρχει ρεπό και μάλιστα άφησε ελεύθερο το ωράριο για την Πέμπτη το βράδυ ώστε αν ήθελαν οι ποδοσφαιριστές του να γιορτάσουν αυτή την επιτυχία.

Την επόμενη όμως ο νεαρός τεχνικός ειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του ότι το ρεπό θα γίνει τριήμερο και τους άφησε να πάρουν "ανάσες" μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα αντιλαμβανόμενος την προσπάθεια που έχουν κάνει και το γεγονός ότι έχουν δώσει τόσα παιχνίδια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η νίκη επί της Παρτιζάν, το όμορφο ποδόσφαιρο που απέδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και η κούραση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ανάγκασαν τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.

Έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν τις επόμενες ημέρες, να… φορτώσουν τις μπαταρίες τους και να συνεχίσουν με περισσότερη όρεξη το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ