ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστροφή Καλτσά στη Λεωφόρο

Επιστροφή Καλτσά στη Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καλτσάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το εκτός έδρας ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Αστέρας φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 17:15 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπολογίζει σε μια επιστροφή σε σχέση με το ματς της Τούμπας, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Καλτσάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του "Ελέ" για το ματς απέναντι στην πρώην του ομάδα. Εκτός παραμένει ο Μανώλης Μπέρτος, αλλά και ο Λουίς Φαρίνια. Ο πρώτος επειδή συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ο δεύτερος για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ,Γιαννούλης, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μάσα, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μπαστιάνος, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ