ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστρέφει ο Μπαντιμπανγκά

Επιστρέφει ο Μπαντιμπανγκά

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ακολούθησε την Δευτέρα ο Ζίγκυ Μπαντιμπανγκά και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Βεργέτη για το ματς με την Τότεναμ στην Αγγλία.

Με μια ευχάριστη είδηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς της Πέμπτης στο Europa League κόντρα στην Τότεναμ καθώς ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Ζίγκυ Μπαντιμπανγκά να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για το ματς στην Αγγλία. Σε αντίθεση οι Γκόιαν, Τιε Μπι, Κιτόκο και Κουρμπέλης γυμνάστηκαν και πάλι μόνοι τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με το μυαλό στον αγώνα της Πέμπτης (22.05) με την Τόττεναμ συνεχίστηκε σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει τον Ζίγκυ Μπαντιμπανγκά να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής στον αγωνιστικό χώρο και τελειώματα φάσεων με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Τα προγράμματα θεραπείας τους συνέχισαν σήμερα οι τραυματίες Γκόιαν, Τιε Μπι, Κιτόκο, Κουρμπέλης.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Τόττεναμ θα συνεχιστεί αύριο, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει η αποστολή του Αστέρα για το Λονδίνο".

Παντελιάδης: "Πρόκληση για όλους μας"

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας, ο αμυντικός του Αστέρα Σάκης Παντελιάδης μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης στο Λονδίνο με την Τόττεναμ. Αναλυτικά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Αστέρα δήλωσε: «Ο αγώνας με την Τόττεναμ αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους μας και είναιένας αγώνας που θέλουμε να απολαύσουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο.

Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και πιστεύω ότι όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν στο Λονδίνο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως κάναμε όλοι μέχρι σήμερα»

Σφυρίζει ο Κρούζλιακ την Πέμπτη

Ο Σλοβάκος Ιβαν Κρούζλιακ θα σφυρίξει τον αγώνα του Αστέρα την προσεχή Πέμπτη (23/10) στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τόττεναμ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του EUROPA LEAGUE.

Βοηθοί του Κρούζλιακ θα είναι οι Σλοβάκοι Τόμας Σομολανί, Τόμας Μόκος και 4ος διαιτητής θα είναι ο επίσης Σλοβάκος Αντρέι Μπρέντζα. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Σλοβάκοι Ρίτσαρντ Τρουτζ, Βλαντιμίρ Βνουκ.

Επιστρέφει ο Μπαντιμπανγκά
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ