ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστρέφει στον Αστέρα ο Ρόλε

Επιστρέφει στον Αστέρα ο Ρόλε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 33χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Μαρτίν Ρόλε, αναμένεται να επιστρέψει στον Αστέρα, τη φανέλα του οποίου φόρεσε τη σεζόν 2014/2015.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει η προσπάθεια του Αστέρα για ενίσχυση κατά τη ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα της Τρίπολης έχει ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Νίκου Παπαδόπουλου, και του δεξιού μπακ, Βαλεντίνου Βλάχου, ενώ μένει το τυπικό της ανακοίνωσης για την προσθήκη του Καταλανού εξτρέμ, Μαρκ Φερνάντεθ.

Εν αναμονή της εξέλιξης της περίπτωσης του Αλέξανδρου Κατράνη, οι "κιτρινομπλέ" είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μαρτίν Ρόλε. Ο 33χρονος Αργεντινός εξτρέμ, άλλωστε, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Αρκαδίας και τη σεζόν 2014/2015.

Ο Νοτιοαμερικανός επέστρεψε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο και είχε με τη φανέλα της Κέρκυρας 1 γκολ σε 13 ματς στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Super League Σουρωτή. Γεννήθηκε στη Λα Πλάτα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολίμπο. Το 2012 πήγε στη Σαν Λορένσο και ύστερα φόρεσε τη φανέλα της Αρσενάλ Σαραντί.

Το 2014 ήλθε στην Ελλάδα για τον Αστέρα, έχοντας 4 γκολ σε 45 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Μετά την Τρίπολη, επέστρεψε στην Αργεντινή για την Ουνιόν Σάντα Φε και πέρυσι αγωνίστηκε στη Χιλή με τη φανέλα της Ο' Ίγκινς. Πλέον, ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στην Τρίπολη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ