ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ενσωματώθηκε και ο Γκόιαν

Ενσωματώθηκε και ο Γκόιαν

Ο Γκόιαν αναμενόταν στην Τρίπολη την Δευτέρα αλλά έδωσε το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου ενώ θα γυμναστεί και την Κυριακή με την υπόλοιπη ομάδα να έχει ρεπό.

Δυο μέρες νωρίτερα από ότι αρχικά είχε ειδοποιήσει επέστρεψε στην Τρίπολη ο Ντορίν Γκόιαν με τον Ρουμάνο στόπερ ο οποίος αναμενόταν την Δευτέρα να μπαίνει από το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης ενώ ο διεθνής στόπερ θα γυμναστεί μόνος του και την Κυριακή την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θα απολαύσουν το πρώτο τους ρεπό.

Το δελτίο Τύπου της ομάδας του Αστέρα ανάφερε:

"Ο Ντορίν Γκόιαν ήταν το νέο πρόσωπο στην σημερινή προπόνηση του Αστέρα, καθώς ο Ρουμάνος διεθνής ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην ομάδα μπαίνοντας στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο Γκόιαν ακολούθησε στο μεγαλύτερο διάστημα της σημερινής προπόνησης ατομικό πρόγραμμα, όπως θα κάνει και αύριο που η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό και θα μπει από τη Δευτέρα σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.

Τη Δευτέρα εξ άλλου αναμένονται να έρθουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου θα αρχίσει το πρόγραμμα προετοιμασίας να γίνεται πιο εντατικό καθώς, εκτός της Τετάρτης, που θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση, τις υπόλοιπες ημέρες έχουν προγραμματιστεί «διπλές» προπονήσεις.

Η σημερινή μέρα περιελάμβανε και πάλι πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια με μπάλα, ενώ στο φινάλε της προπόνησης είχε πολλές ασκήσεις σώματος, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να ανταποκρίνονται στο δύσκολο πρωινό πρόγραμμα.

Αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο ρεπό της φετινής περιόδου, προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, καθώς από Δευτέρα θα ξεκινήσουν πιο βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ