ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ελευθερόπουλος: "Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τρία γεγονότα"

Ελευθερόπουλος: "Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τρία γεγονότα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Αστέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, υποστήριξε πως το γκολ στα 30'', η αποβολή και η χαμένη ευκαιρία του Τσιλιανίδη έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς με τον Παναθηναϊκό αν οι παίκτες του είχαν αντιδράσει διαφορετικά σε τρεις περιπτώσεις σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός των Αρκάδων υποστήριξε πως στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξαν ρόλο τρία γεγονότα στην διάρκεια του ματς:

"Το παιχνίδι το έχουν στιγματίσει τρία γεγονότα. Το γκολ στα 30 δεύτερα, οπότε αναγκάζεσαι ν΄αναθεωρήσεις στο αγωνιστικό πλάνο. Είχαμε σχεδιάσει διαφορετικά πράγματα και έπρεπε ν' αναπροσαρμοστούμε τόσο γρήγορα.

Το δεύτερο, στο καλύτερό μας κομμάτι, βγάλαμε αντίδραση και βγάλαμε στοιχεία που θέλαμε. Ήρθε η κόκκινη οπότε πάλι αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα. Το τρίτο σημείο είναι η ευκαιρία που χάνουμε και δεν κατάφερνουμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2".

Θεωρείτε ότι αν εκεί έμπαινε το γκολ θα άλλαζαν τα πράγματα;
"Είναι από τα γκολ που δεν χάνονται στο ποδόσφαιρο. Βέβαια όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Θα ανέβαινε η άμυνα και δεν θα αναγκαζόμασταν να παίξουμε με 4-3-2 που ρισκάραμε μέχρι το τέλος αλλά με 4-4-1 και θα άλλαζαν οι ισορροπίες".

Τι θέλετε να βάλετε στην ομάδα;
"Υπάρχει μια πραγματικότητα που δεν την έχει συνηθίσει η ομάδα να είναι τελευταία στην βαθμολογία. Πρέπει να δουλέψουμε στα δικά μου δεδομένα. Χρειάζεται χρόνος σαφέστατα. Και να δουλεύουμε και να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να κάνουμε την υπέρβαση και να παίρνουμε βαθμούς".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ