ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης ο Τριανταφυλλόπουλος

Ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης ο Τριανταφυλλόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα αποδεσμεύσει τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης και αυτός θα ενταχθεί άμεσα στον Αστέρα Τρίπολης.

Επί Γιάννη Αναστασίου είχε αρχίσει ο παραγκωνισμός του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου και με τον Αντρέα Στραματσόνι επιβεβαιώθηκε πως το καθεστώς δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο 23χρονος αμυντικός δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όμως οι προσεγγίσεις του Πανιωνίου, του Ηρακλή και του Παναιτωλικού δεν τον δελέασαν. Αντίθετα, η προοπτική του Αστέρα Τρίπολης κρίνεται η πλέον ενδεδειγμένη, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη 24ο Ευαγγέλιο.

Διότι ο Αστέρας είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και αγωνίζεται στις διοργανώσεις της UEFA, εξελίσσεται διαρκώς, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος κατάγεται από την ορεινή Κορινθία, όχι μακριά από την Τρίπολη. Επιπλέον, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης είχε αποδείξει ότι μπορεί να βελτιώσει ποδοσφαιριστές και ο "Τριάντα" χρειάζεται μία επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σεβάστηκε το αίτημα του ποδοσφαιριστή και θα τον αποδεσμεύσει, διατηρώντας το 30% σε ποσοστό μεταπώλησης. Επίσης, στον Αστέρα επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν εξελίξιμο Έλληνα και ο Τριανταφυλλόπουλος θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου του 2016, πλαισιώνοντας τους Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Αλόκο στο κέντρο της άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ